The Nissan Club banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter #1
Any suggestions on trouble shooting this? I know the connection is behind the right rear pillar, and I am going to probably have to remove the cover panel unless it's only a fuse.
 

·
09 Altima 3.5SE 6MT Sedan
Joined
·
6,000 Posts
Start at Page GW-42

There are a pair of 20A fuses that feed the relay that send power to the back, which goes through the 'condenser' assy first and then to the window.

I would start by checking for power on either side of the condenser assy (Item 6 on page ref'd above).

The primary failure points are:

connection to glass
3 fuses: 10A inside and a pair of 20A in the IPDM (engine compartment)
defog relay
coil in the 'condenser' assembly located immediatly prior to glass connection

Also, the mysterious defog relay is located at position B4 on Page PG-53
 

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter #4
Start at Page GW-42

There are a pair of 20A fuses that feed the relay that send power to the back, which goes through the 'condenser' assy first and then to the window.

I would start by checking for power on either side of the condenser assy (Item 6 on page ref'd above).

The primary failure points are:

connection to glass
3 fuses: 10A inside and a pair of 20A in the IPDM (engine compartment)
defog relay
coil in the 'condenser' assembly located immediatly prior to glass connection

Also, the mysterious defog relay is located at position B4 on Page PG-53
I can't find that defog replay anywhere
 
1 - 4 of 4 Posts
Top